"Mourinho förlorar aldrig på Stamford Bridge"

Jaha, igår slogs alltså en av favoriterna till Champions League titeln ut. Chelsea hade visserligen kontroll på matchen men med ineffektivitet kommer man ingenvart. Inter åkte till Stamford Bridge med 2-1 från hemmamötet i bagaget och alla trodde på en defensiv uppställning. När laguppställningarna lämnades till UEFA:s matchkontrollant löd uppställning 4-3-3 och man kunde skymta panik i Carlo Ancelottis ögon.

Innan matchen hade José "The Special One" Mourinho hållt en presskonferens där mestadels av frågorna som ställdes handlade om hur det kändes att vara tillbaka på "hemmaplan" och vad han trodde om matchen. Mourinho svarade, som alltid, kaxigt och självsäkert; -Alla vet att José Mourinho aldrig förlorar på Stamford Bridge..och så blev det också. Samuel Eto'o punkterade dubbelmötet med sitt 0-1-mål i den 78 matchminuten efter en alldeles underbar framspelning av spelgeniet Wesley Sneijder.

Nu blir det till att kolla på fotbollsgodis direkt från Camp Nou i matchen mellan FC Barcelona - Vfb Stuttgart. Pep Guardiola har valt att peta Zlatan  från startuppställningen och Barca saknar även lagets viktigaste kugge; Xavi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0