Om: Liverpools investering på 20 miljoner pund

Som ni säkerligen redan vet tappade Liverpool viktiga spelare när sommarens transferfönster var öppet. Spelare som Alvaro Arbeloa och Xabi Alonso flydde till miljardsatsande Real Madrid, och Liverpool gjorde inga chockvärvningar trots att klubben fick in ca 450 miljoner kronor på de båda spelarna. Spelare som Andreiy Voronin och Glen Johnson kom. Det gjorde även den skadedrabbade italienaren Alberto Aquilani.

Aquilani framstod som ett passningsgeni, en spelare med krut i dojan och ett spelsinne likt Fabregas. Ännu obesvarade påståenden då Aquilani blev opererad i maj och har ännu inte fått representera Liverpool i varken Premier Leauge eller Champions League.

Men i helgen är det då dags för den haussade italienaren att göra debut för de rödklädda hemma på ett gungande Anfield mot ett Manchester City i nedåtgående form. Rafa Benitez litar på att Aquilani håller den klass han gjorde i Roma och kommer troligtvis få starta på mittfältet bredvid stjärnan Gerrard.

Är lite sugen på att se matchen faktiskt, se hur Liverpool presterar nu när laget och Rafa är hårt pressat av både fans och ledning


Nedan kan ni se ett video-klipp med Aquilani och jag måste säga att passningen efter 55 sekunder är för skön!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0