Silly Season 1-4 december:

4 DECEMBER:


Wigan vill inte sälja Paul Scharner. Den 29-årige mittfältaren har ett kontrakt som går ut i sommar. Flera klubbar jagar honom och efter årsskiftet får de erbjuda honom ett förhandskontrakt – eller köpa honom om Wigan vill ha någonting alls betalt.

Benficas Miguel Vitor är ett hett villebråd. Portsmouth ryktas vilja värva honom samtidigt som Atletico Madrid erbjuder konkurrens om signaturen. Den 20-årige mittbacken anses vara ett stort framtidslöfte.

 

3 DECEMBER:


Fabio Simplicio har placerats i Milan men Palermospelaren kommer inte att bli Gennaro Gattusos ersättare, om denne flyttar - något han har flaggat för. Hans agent Gilmar Rinaldi säger att han inte har blivit kontaktad av någon. I alla fall inte ännu – men annat kan det bli i januari.


Arsenals manager Arsene Wenger vill ha Edin Dzeko från Wolfsburg. Enligt the Sun är man redo att bjuda ungefär 180 miljoner kronor för honom.



2 DECEMBER
:

Birmingham
är intresserat av Red Bull Salzburg målspruta Marc Janko som öser in mål i österrikiska ligan. Men Jankos agent tonar ner ryktena. ”Omöjligt”, kallar han det utan att riktigt förklara hur.


Enligt Daily Mirror är Svennis Notts County suget på att värva Francis Jeffers, tidigare i Everton och Arsenal.


Morten
Gamst Pedersens agent hävdar att det finns flera klubbar som är intresserade av att köpa norrmannen från Blackburn.


Tottenham
rapporteras vara på gång med ett bud på Internacionals 20-årige mittfältare Sandro. Enligt Daily Mail är ett bud värt 6,5 miljoner pund på gång.


I England ryktas det också att Manchester City kan tänka sig att sälja Wayne Bridge och Micah Richards. Oklart dock till vem.


Inter
ska redan i somras ha hört sig för hos Lazio om Goran Pandev men skrämts bort av den höga prislappen. Men Serie A-ledarnas intresse kvarstår och de kan komma att lägga ett bud i januari enligt Gazzettan.


Juventus
brasse-stjärna Diego har en önskan vad gäller transferfönsterpresent: Sin förre lagkamrat i Werder Bremen Mesut Özil.


Och apropå Juventus så ska Hoffenheim vara suget på Juves vänsterback Christian Molinaro.


Och när vi är inne på Tyskland så rapporterar Sport Bild att Manchester United varit i kontakt med Manuel Neuers agent då engelsmännen letar en ersättare till Edwin van de Sar


1 DECEMBER
:


Carlo Ancelotti förnekar att Chelsea ska vara på gång med ett bud på Sampdorias Giampaolo Pazzini.


Och på tal om Chelsea så har Daily Mail under tisdagen kommit med uppgifter om att klubben tidigare misslyckats med ett bud värt 44 miljoner pund på Sergio Aguero som ska ha velat stanna i Atlético säsongen ut. Men att Chelsea nu har lagt ett förbättrat bud, värt 53 miljoner pund på argentinaren. Och enligt AS så ska även Man City ha förhört sig om Sergio Aguero hos Atlético.


I somras snackades det mycket om en flytt från Bordeaux till Arsenal för Marouane Chamakh. Arsene Wenger sägs fortfarande vara intresserad av anfallaren, men från Bordeaux är signalerna tydliga: ”Bort med tassarna”.


CSKA Moskvas serbiska stjärna Milos Krasic kopplas ihop med flera klubbar, framförallt i Premier League. Spelarens agent antydde ett intresse från PL-klubbar, men sade även att Milan vore ett kanonalternativ för hans klient.


Enligt News of the World kan det bli en återkomst till England för Jermaine Pennant som inför säsongen flyttade till Real Zaragoza. Det är Aston Villa som ska vara intresserade.


Jo, Chelsea, de ska också ha lagt ett bud på Anderlechts Romelu Lukaku.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0